Dörrar

 
 

T10 Trädörr / Massivdörr
Oklassad

Massivdörr Daloc T10 är en massiv, oklassad innerdörr för utrymmen där det inte ställs speciella krav på ljud- eller brandsäkerhet.

Trädörrar i Dalocs sortiment är försedda med skyddande kant runt om hela dörrbladet, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent och lämpar sig därför i offentliga miljöer som kontor, skolor, vårdcentraler och tex idrottshallar.

 


 

T15 Pendeldörr
Oklassad

Pendeldörren Daloc T15 är avsedd att användas som innedörr där frekvent persontrafik förekommer, som tex mellan kök och matsal på restauranger.

Trädörrar i Dalocs sortiment är försedda med skyddande kant runt om hela dörrbladet, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent och lämpar sig därför i offentliga miljöer.

 


 

T24 Trädörr / Massivdörr
E 30, EI 30
30dB
SS-EN 13501-2 klass Sa, Sm

Massivdörr Daloc T24 är både ljud och brandklassad. Trädörrar i Dalocs sortiment är försedda med skyddande kant runt om hela dörrbladet, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent och lämpar sig därför i personalutrymmen, idrottshallar, skolor, sjukhus och vårdcentraler.

 


 

T25 Trädörr / Massivdörr / Ljuddörr
EI 30
35dB
SS-EN 13501-2 klass Sa, Sm

T25 är en massiv dörr för utrymmen där kravet på ljudklassning är högt, samtidigt som dörren måste vara brandskyddad.

Trädörrar i Dalocs sortiment är försedda med skyddande kant runt om hela dörrbladet, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent och lämpar sig som innerdörr i offentliga miljöer som skolor, kontor, på sjukhus och vårdcentraler.

 


 

T34 Trädörr / Massivdörr / Ljuddörr
EI 30
40dB
SS 817345 klass 1
SS-EN 13501-2 klass Sa, Sm

Massivdörr Daloc T34 är med sin höga ljudklass i kombination med möjligheten att förse den med inbrottsskydd användbar i bla konferenslokaler och på hotell.

Trädörrar i Dalocs sortiment är försedda med skyddande kant runt om hela dörrbladet, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent

 

 


 

T60 Trädörr / Massivdörr EI60
EI 60
SS 817345 klass 1
SS-EN 13501-2 klass Sa, Sm

Massivdörr Daloc T60 är en trädörr med extra hög brandklassning och möjlighet till inbrottsskydd. Den är avsedd att används som innerdörr i offentliga miljöer som tex skolor, på sjukhus och vårdcentraler där höga brandkrav ställs.

Trädörrar i Dalocs sortiment är försedda med skyddande kant runt om hela dörrbladet, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent.

 

 


 

S60 Ståldörr / Branddörr A60
A 120, A 60, EI 15
EMI-B, EMI-C

Ståldörr Daloc S60 är en branddörr som passar där styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Den är vanlig som inner- eller ytterdörr i källare, pannrum, industrilokaler, parkeringshus och vid ställverk.

 


 

S33 Säkerhetsdörr klass 3
EI 30
35dB,
SS-ENV 1627 MK 3
SS-EN 13501-2 klass Sa, Sm
EMI-B, EMI-C

Säkerhetsdörr Daloc S33 är en utmärkt dörr för miljöer där de estetiska kraven är lika höga som kraven på säkerhet.

Hotell, kontor, lägenheter, läkarmottagningar och utrymmen med stöldbegärligt gods är några exempel på var den lämpar sig.

 
Vi tillhandahåller Dalocs hela dörrsortiment.


Vårt breda lagersortiment redovisas här.
Dalocs övriga dörrar hittar du
på hemsidan.

www.daloc.se