Skip to content

Lager

TRÄDÖRRAR - STÅLDÖRRAR - SÄKERHETSDÖRRAR

​Vi har vårt lager i Kungsbacka och levererar varor över hela landet.

LagerTrädörrar

Det är med vår höga kunskap och långa erfarenhet som vi idag kan erbjuda dig som kund ett omfattat utbud av trädörrar.

Vi erbjuder dörrar från oklassade till dörrar med höga brand och ljudkrav. De klassade finns med ljudkrav som omfattar 38dB-43dB och/eller med brandkrav EI30 – EI60.

Båda varianterna finns som enkeldörrar och dubbeldörrar med varierande modulmått och höjd. Våra lagervaror finns alltid i standardkulören 0502-Y och en hel del i 0500-N.

LagerStåldörrar

Utbudet vi erbjuder av ståldörrar kan lämpas för både invändigt och utvändigt bruk. Dessutom finns de som både enkel- och dubbeldörrar.

Dörrarna levereras i grundmålat skick, vilket gör att du kan välja kulör själv. De ståldörrar som kräver särskilda krav exempelvis lägenhetsdörrar eller branddörrar behöver du aldrig fundera över.

Vi är noga med att alla våra dörrar uppfyller de krav som krävs för platsen. Rätt dörr till rätt plats.

LagerSäkerhetsdörrar

På Selimar lagerhåller vi ett stort utbud av säkerhetsdörrar. Ståldörrarna tillhör säkerhetsklassen RC3 och finns i olika utföranden så som eklaminat, grundmålat och mahognylaminat.

Söker du en säkerhetsdörr som uppfyller dina funktionella och utseendemässiga krav? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt dörr till rätt plats. Din dörr till trygghet.

Letar du efter dörr ?

Vi hjälper dig att hitta din dörr till trygghet!

Kontakta Oss

info@vabon.se

Besök oss på Facebook.

Address Lyddevägen 11
511 58 Kinna