Skip to content

Våra Tjänster

Anpassning - Lackering - Montering - Leveranstid

​Vi har vårt lager i Kungsbacka och levererar varor över hela landet.

TjänsterAnpassning

I våra tjänster är vi otroligt måna om att anpassa dörr efter plats och kund. Vi utför därför anpassade dörrar inom 1-3 veckor, beroende på hur stor eller liten omfattning det gäller.

Vi anpassar allt från specialglasurtag, lås och elslutbleck till motorlås, rördragningar och karmöverföringar samt utrymningstillbehör.

TjänsterLackering

En dörr kan fungera som både ett praktiskt ändamål och en inredningsdetalj. Det är därför viktigt att du har möjlighet till din unika dörr genom utseende. Vi utför därför lackering av både massiv-, stål- och säkerhetsdörrar med en kort leveranstid.

TjänsterMontering

Vid montering av en dörr är det viktigt att allting utförs korrekt. Vi vet att det inte alltid är helt enkelt. Därför erbjduer vi både montering av massiv-, säkerhet- och ståldörrar samt olika varianter av glaspartier.

TjänsterLeveranstid

För Selimar är det viktigt att leverera bra produkter till korta leveranstider. Vid beställningar på vårt lagerutbud har vi i regel leverans redan dagen efter.

TjänsterSäkerhet

Med marknadsledande leverantörer som samarbetspartners,  erbjuder vi dig som kund säkra och tillförlitliga varor. Vi erbjuder dig att handla från ett stort utbud av varor som standarddörrar, massiva trädörrar, tamburdörrar, ståldörrar och säkerhetsdörrar.

Vi säljer också trycken, cylindrar, behör, dörrstängare och draghandtag. Vi utför specialanpassningar, både snickeri och målar i andra kulörer. Även specialglasurtag, andra lås, elslutbleck, motorlås, rördragningar, karmöverföringar och utrymningsbehör.

Letar du efter dörr ?

Vi hjälper dig att hitta din dörr till trygghet!

Kontakta Oss

info@vabon.se

Besök oss på Facebook.

Address Lyddevägen 11
511 58 Kinna